Werken bij De Kapper betekent werken in een professionele salon en in een enthousiast, gedreven en collegiaal team. Wij streven 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) naar kwaliteit en service op een hoog niveau en naar perfectie voor het haar van onze klanten.

Op de website (en op Facebook) vind je alle informatie over de salon en ons team.

Op deze pagina staan onze actuele vacatures. Mocht er geen vacature zijn of staat jouw vacature er niet bij, stuur dan toch altijd een open sollicitatie naar info@dekapperpijnacker.nl ter attentie van Rohalt. In overleg met jou houden we jouw gegevens dan in file voor een toekomstige vacature.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

  • Junior Stylist(e) 1e, 2e of 3e jaars BOL/BBL

Voor onze klanten streven wij naar een geweldige De Kapper beleving gericht op kwaliteit, service en professionaliteit. De basis hiervoor is ons team. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze collega’s een fijne en veilige werkomgeving hebben in een warm, gedreven en professioneel team.

Wij vinden het belangrijk om onze startende en ook onze ervaren collega’s te ontwikkelen door interne en externe trainingen. Wij doen dit samen met onze partners L’Oréal Professionnel, L’ANZA Healing Color & Care, Davines, Maria Nila en American Crew.

Sluit jouw blik aan op onze kijk op het kappersvak dan komen we graag met jou in contact. Je kunt mailen naar info@dekapperpijnacker.nl ta.v. Rohalt. Wil je eerst meer informatie, stuur ons dan even een e-mail of een Messenger bericht zodat wij een telefonische afspraak met je kunnen inplannen.

werken bij De Kapper Pijnacker

Wij zijn op zoek naar een vakantiewerk collega!

Voor de maanden juni, juli en augustus zoeken wij een enthousiaste

  • ondersteuner van ons team

24-38 uur per week, inclusief zaterdag

Wat kun je verwachten?

Je werkt voor de schermen in de salon en achter de schermen om ons team te helpen bij diverse belangrijke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de klanten koffie of thee brengen en de werkplekken netjes maken en houden. Maar je zorgt er ook voor dat er voldoende handdoeken in de salon zijn en de bestelde producten die wij ontvangen worden opgeruimd.

Je komt terecht in een gezellig team in een professioneel georganiseerd bedrijf.

De baan is een prima aanvulling op jouw huidige opleiding in de uiterlijke verzorging maar ook als je zo’n opleiding gaat starten in het nieuwe schooljaar.
Dat is goed voor jouw (werk)ervaring want je leert uiteraard ook  van deze vakantiejob.

Maar zoek je gewoon een leuke vakantiebaan dan ben je uiteraard ook uitgenodigd om te solliciteren. Ervaring is niet vereist.

Wil je nu al beginnen? Geen probleem! Op de zaterdag kun je alvast aan de slag.

Voor meer informatie kun je ons een email sturen of je belt met Rohalt in de salon op 015-3699432

vakantiewerk De Kapper Pijnacker