Werken bij De Kapper betekent werken in een professionele salon en in een enthousiast, gedreven en collegiaal team. Wij streven 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) naar kwaliteit en service op een hoog niveau en naar perfectie voor het haar van onze klanten.

Op de website (en op Facebook) vind je alle informatie over de salon en ons team.

Op deze pagina staan onze actuele vacatures. Mocht er geen vacature zijn of staat jouw vacature er niet bij, stuur dan toch altijd een open sollicitatie naar info@dekapperpijnacker.nl ter attentie van Rohalt. In overleg met jou houden we jouw gegevens dan in file voor een toekomstige vacature.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

  • Junior Stylist(e) 1e, 2e of 3e jaars BOL/BBL

Voor onze klanten streven wij naar een optimale De Kapper beleving gericht op kwaliteit, service en professionaliteit. De basis hiervoor is ons team. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze collega’s een fijne en veilige werkomgeving hebben in een warm, gedreven en professioneel team.

Wij vinden het belangrijk om onze startende en ook onze ervaren collega’s te ontwikkelen door interne en externe trainingen. Wij doen dit samen met onze partners L’Oréal Professionnel, L’ANZA Healing Color & Care, Davines, Maria Nila en American Crew.

Sluit jouw blik aan op onze kijk op het kappersvak dan moet je jouw CV met een korte toelichting zeker naar ons mailen: info@dekapperpijnacker.nl ta.v. Rohalt. Wil je eerst meer informatie, stuur ons dan even een e-mail zodat wij een telefonische afspraak met je kunnen inplannen.

werken bij De Kapper Pijnacker