Werken bij De Kapper betekent werken in een professionele salon en in een enthousiast, gedreven en collegiaal team. Wij streven 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) naar kwaliteit en service op een hoog niveau en naar perfectie voor het haar van onze klanten.

Op de website (en op Facebook) vind je alle informatie over de salon en ons team.

Op deze pagina staan onze actuele vacatures. Mocht er geen vacature zijn of staat jouw vacature er niet bij, stuur dan toch altijd een open sollicitatie naar info@dekapperpijnacker.nl ter attentie van Rohalt. In overleg met jou houden we jouw gegevens dan in file voor een toekomstige vacature.

Van jouw passie voor kleuren en knippen…
… worden wij blij!

Kom je bij ons werken?

 

  • Topstylist (parttime/fulltime)
  • Haarstylist Allround (parttime / fulltime)

Met jouw vakkennis en ervaring ben je een nieuwe topper in ons team stylisten. In onze grote salon is voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen als professional. Dat kan onder meer door interne en externe trainingen maar ook door ervaring op te doen in de diversiteit van onze behandelingen. De Kapper is kleurspecialist. Een aantal van onze collega’s is opgeleid als Star Colorist bij onze partner L’Oréal Professionnel en je werkt met de mooie producten van onze partners L’ANZA Healing HairCare en Davines.

Waar wij onder meer voor staan:

> Je werkt in een stabiel bedrijf;
> Ruimte voor persoonlijke én professionele ontwikkeling;
> Aanbod van interne en externe trainingen;
> Wij moedigen jouw creativiteit aan;
> Werktijden en werkdagen zijn in goed overleg.

Junior Stylist (BOL/BBL)

De Kapper is een erkend leerbedrijf. Gedurende jouw opleiding word je door ons begeleid en intern opgeleid. Jij bent de onmisbare schakel in onze dagelijkse werkzaamheden en daarmee een belangrijk onderdeel van ons team.

Wij komen graag met jou in contact als je wilt werken in een professioneel bedrijf met gedreven en enthousiaste collega’s.

De Kapper heeft jou veel te bieden en dat bespreken we graag met jou!

Solliciteren & informatie

Direct solliciteren kan via e-mail.
Voor meer informatie kun je ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen met Rohalt, Dayenne en Gerlinde.

Krullen love curl arrangement