De prijs van onze behandelingen

Wij streven ernaar de prijzen zo transparant mogelijk te maken. Hiervoor verwijzen wij jou naar onze prijslijst. Voor specifieke behandelingen geven wij je graag vooraf een prijsindicatie.

De lengte van jouw haar, de bewerkelijkheid van het door jou gewenste kapsel en / of de gewenste kleurintensiteit kunnen van invloed zijn op de gepubliceerde prijzen. Wij plannen dan extra behandeltijd voor je in.

Er zijn behandelingen van 30, 45 en 60 minuten.

Producten

De mooie producten van ondermeer L’ANZA, Davines en Olaplex ondersteunen onze behandelingen. Met een grote diversiteit van producten is het mogelijk om voor iedere behandeling het best passende product te gebruiken.

Wij houden rekening met de conditie van het haar maar bijvoorbeeld ook met de hoofdhuid.

De meeste producten zijn in de salon aan te schaffen voor thuisgebruik. Omdat wij ook ná een behandeling het beste voor jouw haar willen, adviseren wij onze merkproducten ook thuis te gebruiken.

Een afspraak maken

Om voldoende tijd voor jouw behandeling in te plannen is het belangrijk dat je bij het maken van jouw afspraak aangeeft wat jouw specifieke wensen zijn.

Jouw afspraak maak je gemakkelijk online (muv kleurbehandelingen).

Klachten

Wij staan in voor onze kwaliteit maar soms kan een kapsel anders zijn geworden dan dat je gewend bent of bedoeld hebt. Dat kan meerdere oorzaken hebben. Laat het ons te allen tijde zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen, na de behandeling weten. Dat kan telefonisch tijdens onze openingstijden maar ook via ons contactformulier.