Optimaal comfort

Wij hebben de kapsalon zo ingericht dat je jezelf voor, tijdens en na de behandeling comfortabel voelt. Met een klimaatcontrole zorgen wij hele jaar door voor een aangename temperatuur. Als je voor of tijdens jouw behandeling even moet wachten dan kun je kiezen uit een gevarieerd aantal magazines. De laatste kleurcollecties en haartrends hebben wij op iPads voor je beschikbaar. In de gehele salon is toegang tot free wifi.

Een afspraak

Wij werken op afspraak. Via onze website kun je online een afspraak maken maar dat kun je natuurlijk ook telefonisch of in de salon doen. Een kleurbehandeling maken wij alleen telefonisch met je zodat wij jouw specifieke wensen kunnen bespreken en de juiste tijd ervoor kunnen inplannen.

Bevestiging

Je ontvangt te allen tijde een bevestiging van jouw afspraak per e-mail, ook als je jouw afspraak niet online hebt gemaakt. Uiteraard moeten wij een correct e-mail adres van jou hebben. 24 uur voor jouw afspraak ontvang je nog een herinnering per e-mail.

Annuleren & wijzigen

Kun je niet komen op de gemaakte afspraak, laat het ons dan uiterlijk 24 uur voor de afspraak weten. Jouw afspraak annuleren en/of wijzigen kan telefonisch, in de salon en online via jouw De Kapper account.

Online annuleren kan alleen als de afspraak ook online is gemaakt. In de e-mail bevestiging die je hebt ontvangen staat een link naar ons afsprakenboek.

Wil je jouw online afspraak wijzigen dan moet je de afspraak eerst annuleren en daarna opnieuw inboeken.