Specialist in kleuren

De Kapper is kleurspecialist. Kleuren is een vak apart en het vereist kennis en ervaring om tot geweldige resultaten te komen. Voor de kleurbehandeling bepalen wij met elkaar de gewenste kleuring. Een aantal factoren (zoals bijvoorbeeld teint van de huid maar ook de conditie van het haar) zijn van invloed op ons advies. Met vaktechnische mogelijkheden als high-, low- en babylights zorgen wij voor bijzondere en specifieke kleureffecten. Onze stylisten zijn ervaren in kleurspecialismen als balayage en ombré.

In de salon zijn Esmeralda, Karin, Selina en Ghislaine gecertificeerd Star Colorist, een kwaliteitslabel voor kleurspecialisten van L’Oréal Professionnel.

INOA – duurzamer kleuren

Wij werken naast L’Oréal brands Richesse en Majirel met de INOA producten. INOA is vegan, ammoniakvrij, 100% grijsdekkend en bestaat voor 60% uit olie. De olie zorgt voor een krachtige kleur, meer glans en optimaal comfort voor de hoofdhuid waardoor er minder kans is op allergie en irritatie.

De verpakking van de INOA producten is zoveel mogelijk duurzaam. De (verplichte) papieren productbeschrijving bij elk product is verdwenen en vervangen door een QR-code op de verpakking. Dat scheelt wereldwijd zo’n 79.000 kg papier per jaar. INOA wordt geleverd in een tube die gemaakt is van 95% recycled aluminium met een dop van recycled plastic.

Olaplex

Wij gebruiken en adviseren Olaplex producten tijdens en na onze kleurbehandelingen. De unieke werking herstelt beschadigd haar door kleuren, permanenten of gebruik van styling tools.