GHD – Good Hair Day

Stylers
Voor styling hebben wij de stylers van Good Hair Day (GHD) geselecteerd. Wij zijn enthousiast over de resultaten die wij met de GHD producten bereiken. Niet minder belangrijk, de producten zijn ook voor thuis fijn om te gebruiken.

Jouw korting. in de salon krijg je standaard 15% korting op de adviesprijs van een styler. Daarbij komt dan nog de salongarantie van 2 of 3 jaar. Dat is wel zo handig als je service nodig hebt.

American Crew

Haarverzorging & -styling voor mannen
American Crew is hét haarmerk voor mannen voor styling en verzorging gaat.  Al meer dan 20 jaar zorgen zij voor producten die op de wensen van de man zijn afgestemd.

Jouw korting. In de salon krijg je standaard 10% korting bij aankoop van een American Crew styling en verzorgingsproduct.

Olivia Garden

Borstels
Wij gebruiken de Olivia Garden borstels in de salon. Hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid geven prachtige resultaten. De föhnborstels zijn populair maar ook de vrolijk gekleurde Fingerbrush blijft een besteller.

Maria Nila

Haarverzorging & -styling
Maria Nila vindt haar thuisbasis in Stockholm. Een lijn van prachtige producten waar wij een aantal voor jou hebben geselecteerd in aanvulling op onze eigen merkproducten.

Met een diversiteit aan producten kunnen wij voor ieder haar type of hoofdhuid een passend product aanbieden.

Olaplex

Olaplex is de oplossing voor beschadigd, futloos en droog haar. Dit product bestaat eigenlijk maar uit één actief ingrediënt; Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Een lange naam om kort te zeggen dat dit ingrediënt in staat is om verbroken zwavelbruggen in het haar (waardoor het haar bijvoorbeeld beschadigd raakt) op te sporen en ze permanent te herstellen.

Wij gebruiken en adviseren Olaplex in combinatie met kleurbehandelingen om het haar tijdens en na de behandeling te versterken.

Olaplex bevat geen siliconen, olie of sulfaten en het product is vegan en niet getest op dieren.