Ons team bestaat uit 15 professionele haarstylisten met ieder een eigen style en specialisme. Zij worden ondersteund door 2 junior stylisten. Kies je voor een vertrouwd gezicht of voor juist voor een andere inspiratie.

Wil je door een specifieke collega worden behandeld, laat het ons dan bij het maken van de afspraak weten of maak direct jouw keuze als je online een afspraak maakt. Alle stylisten worden intern en extern getraind om up to date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Voor jouw gemak hebben we een snelkeuze optie ontwikkeld op basis van de specialismen van onze stylisten.

Maak kennis met het team van De Kapper Pijnacker.

Annemarie

Annemarie

Van klassiek tot een trendy kapsel, als allround kapster kan ik daarmee prima uit de voeten. Ik vind het persoonlijk contact met de klant niet alleen leuk maar vooral ook belangrijk. Een kapsel maken we eigenlijk samen….

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Bedrijfsleiding

bedrijfsleiding

Rohalt is eigenaar van De Kapper Pijnacker en wordt ondersteund door bedrijfsleidsters Dayenne en Gerlinde. Voor specifieke vragen, opmerkingen, klachten en/of complimenten kun je bij hen terecht.

Conny

Conny

Luisteren naar wat de klant wil is misschien wel het belangrijkste naast het vaktechnische aspect. Ik vertaal de wensen graag naar een op maat advies en uiteraard de gewenste coupe.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Dayenne

Dayenne

De combinatie van het kappersvak met mijn werkzaamheden als bedrijfsleidster maakt mijn baan gevarieerd leuk. De puntjes op de i zetten, optimale kwaliteit en service, de mooiste kleuren, een strak mannenkapsel, ik wil er het beste voor de klant uithalen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Esmeralda

Esmeralda

De klant moet helemaal perfect geknipt of gekleurd de deur uitgaan. Dát is mijn uitgangspunt voor een behandeling. In de salon ben ik L’Oréal kleurexpert en verzorg ik trainingen voor het team en de junior stylisten. Ik ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal. Je kunt bij mij een afspraak maken voor oa het LOVE Curl arrangement, een all-inclusive behandeling voor de mooiste krullen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Gerlinde

Gerlinde

Kleuren is mijn passie! Naast mijn werkzaamheden als bedrijfsleidster, vind ik het kappersvak in het algemeen inspirerend. Die inspiratie laat ik graag terugkomen in de kapsels die ik creëer. Mijn klant krijgt de volle aandacht.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Ghislaine

Ghislaine

Ik ben Ghislaine en werk in de salon als haarstylist. Kleuren is mijn passie, zeker als dat in combinatie met lang haar is. Je moet dan heel precies werken en tegelijk ook flink doorwerken. Het mooiste is om dan de met de krul- of stijltang de coupe af te werken. Onwijs leuk! Mijn opleiding heb ik afgerond met een 10 voor mijn eindopdracht. Voor die opdracht kwam ik ook in de top 5 (van 100 studenten) van L’Oréal. Daar ben ik trots op.

Karin

Karin

Mijn ervaring zorgt ervoor dat ik een behandeling op vaktechnisch hoog niveau kan uitvoeren. Van trendy heren- en jongenskapsels tot een perfecte geknipte boblijn. In ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal Professionnel.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Linda

Linda

Het kappersvak zit in mijn DNA. Ik ben allround kapster met bruidskapsels/feestelijke kapsels als specialismen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Mariëlle

Mariëlle

Ik ben een allround kapster met jarenlange ervaring in het vak.
Mijn mooiste coupes maak ik samen met jou maar je mag mij ook uitdagen voor een verrassende metamorfose.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Melanie

Melanie

Ik ga graag een uitdaging aan. Dat zie ik bijvoorbeeld in een metamorfose waarbij ik de nieuwste technieken en kleuren kan samenbrengen in een nieuwe coupe. Goed luisteren naar  specifieke wensen vind ik belangrijk. Je kunt bij mij een afspraak maken voor oa het LOVE Curl arrangement, een all-inclusive behandeling voor de mooiste krullen. Iedere klant moet met een tevreden gevoel naar huis gaan na een mooie De Kapper beleving.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

 

Melanie – Junior Stylist

Melanie – Junior Stylist

Ik volg mijn 2e jaar van de kappersopleiding in Rotterdam. In de salon regel ik veel werkzaamheden achter de schermen. Voor de schermen werk ik samen met het team en verzorg ik kleuringen. Kleuren in mijn passie! Super leuk om te zien hoe de verschillende technieken tot prachtige resultaten komen. 2x per maand krijg ik naast mijn opleiding ook een interne training van Esmeralda. Dat zijn leerzame avonden. Alles bij elkaar heb ik een heel gevarieerde werkplek waarin ik nog veel meer ervaring kan opdoen.

 

 

Rohalt

Rohalt

Ik ben sinds januari 1999 eigenaar van De Kapper Pijnacker. In mijn bedrijf staan kwaliteit, service, aandacht en passie centraal. Naast de werkzaamheden achter de schermen, werk ik 4 dagen per week vóór de schermen in de salon.

Selina

Selina

Het knippen van trendy mannenkapsels is mijn specialiteit en ben helemaal thuis in de intensieve kleurbehandelingen als de Balayage en de Ombré. Ik werk graag en veel met folies voor de mooie effecten die hiermee te behalen zijn. Ik ben Star Colorist  van L’Oréal Professionnel. Je kunt bij mij een afspraak maken voor oa het LOVE Curl arrangement, een all-inclusive behandeling voor de mooiste krullen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32