Voor een optimale verzorging en styling van jouw kapsel zijn wij continue op zoek naar de beste ondersteunende producten.
Naast onze vertrouwde en bekende merken L’Oréal Professionnel, L’anza Healing Haircare en American Crew hebben wij de volgende producten in ons assortiment opgenomen. Over het algemeen hebben wij deze producten op voorraad. Is dat niet het geval dan bestellen we het gewenste product voor je. We hebben een aantal van onze bestsellers voor je uitgelicht.

Good Hair Day – GHD – nieuw bij De Kapper

GHD staat voor de high standard producten die door beroemdheden als Victoria Beckham, Madonna en Jennifer Aniston worden gebruikt.
Het assortiment bestaat uit de hot brush, diverse stijltangen, föhns en krultangen. De resultaten die je bereikt met de producten zijn verbluffend goed – rode loper waardig.

Meer informatie over:
hot brush
stijltangen
föhns
krultangen

Wij gebruiken de GHD-producten in de salon maar zijn ook voor thuisgebruik bij ons verkrijgbaar.

Op ons YouTube kanaal hebben we beelden voor je verzameld.

GHD Good Hair Day

SugarBearHair

SugarBearHair vitamines zijn vrolijk gekleurde vitaminepillen (beertjes) speciaal voor jouw haar.
In de USA zijn ze een ware hit en worden veelvuldig door bloggers en celebrities genoemd en gepromoot.

De vitamines zorgen voor krachtiger, gladder en gezonder haar. Het maakt het haar sterker en elastischer. SugarBearHair onderscheidt zich van reguliere vitamines door de toevoeging van Biotine. Dit ingrediënt stimuleert het aanmaken van vetzuren in de hoofdhuid en dat zorgt dan weer dat het haar mooier en gezonder wordt én ook nog sneller groeit.
Een verpakking van 60 stuks kost €32,00. (prijs 2017)

sugarbearhair

Cera Hotstyler

Met onze leveranciers zoeken we continue naar nieuwe producten. De Cera hotstyler is weer zo’n product waar we direct enthousiast over zijn! De 2 in 1 combinatie van de klassieke ronde borstel en de voordelen van een stijltang zorgen voor oneindig veel styling mogelijkheden; stijl haar, krullen of volume… laat je verbeelding maar spreken. De Cera hotstyler is in de salon verkrijgbaar.

We demonstreren uiteraard graag de mogelijkheden bij jouw kapsel.

Cera Hotstyler

Tangle Teezer

De Tangle Teezer is al jaren een van de bestsellers in de salon. Met deze borstel kun je pijnloos jouw haar ontklitten. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en diverse maten. Nieuw is de Tangle Teezer speciaal voor krullend haar. In het assortiment worden diverse keren per jaar ‘limited editions’ opgenomen.

Tangle Teezer

Maria Nila Colour Refresh

Eenvoudig en snel een nieuwe haarkleur met Maria Nila Colour Refresh. Maria Nila Colour Refresh is een verzorgend masker met kleurpigmenten om uw haar eenvoudig en snel op te frissen.
Er zijn 13 kleuren verkrijgbaar. De producten zijn vrij van sulfaten en parabenen en bevatten ons speciaal Colour Guard Complex voor verzorging en bescherming van uw haar. Alle producten zijn 100% plantaardig

Maria Nila Colour Refresh

Invisibobble

Invisibobble is hét nieuwe, gezonde elastiek. Door de speciaal ontworpen vorm krijg je geen knikken, bobbels en/of striemen in je haar na het dragen van bijvoorbeeld een staart of een knot
De Invisibobble is in vele kleuren, per 3 stuks verkrijgbaar in de salon.

In 2019 is de invisibobble Waver clip toegevoegd aan het assortiment. Een haarvriendelijke haarclip waarin geen metaal is verwerkt.

Invisibobble