Wat is en doet Olaplex?

Olaplex is een van de nieuwste technologische doorbraken op het gebied van haarverzorging. Het zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar, ontstaan door bijvoorbeeld chemische behandelingen, weer gehecht worden. Dit ontstaat voornamelijk door het blonderen/verven van het haar en/of het gebruik van hitteproducten als de stijltang of de föhn. Zwavelbruggen bepalen de stevigheid van het haar, als deze beschadigd raken kan je haar dunner en zwakker worden.

Het is een middel dat ervoor zorgt dat het haar weer supergezond, glanzend en sterk wordt. Gespleten haarpunten en haarbreuk zijn na gebruik van Olaplex vrijwel altijd verleden tijd.

De producten zijn vrij van siliconen, phtalalten, polymeren, parabenen, aldehyden en gluten. Ze zijn daarnaast vegan en niet op dieren getest.

Wanneer gebruik je Olaplex?

De producten zijn voor alle haartypes en lengtes geschikt en zijn op twee manieren te gebruiken:

  • Herstel van beschadigd haar door kleuren, permanenten of het gebruik van stylingapparaten als een föhn, stijltang etc.
  • Ter bescherming van jouw haar tegen allerdaagse omstandigheden als het weer of luchtvervuiling.

De Kapper en Olaplex

Wij gebruiken Olaplex producten 1 en 2 in de salon in combinatie met onze kleurbehandelingen of als herstelbehandeling voor beschadigd haar. De meeste producten voor thuisgebruik zijn in de salon op voorraad en anders bestellen we het voor je.

Olaplex De Kapper Pijnacker
Olaplex de kapper pijnacker