Davines – “Elk nieuw begin komt voort uit het einde van een ander begin”

 

De Kapper is continue op zoek naar de beste producten voor jouw mooie haar. Dat ben je van ons gewend en mag je van ons verwachten! Daarom hebben wij ons assortiment styling uitgebreid met de producten van het Italiaanse merk Davines. Dat betekent dat zo’n 30 extra producten zorgen voor nog meer stylingsmogelijkheden; mousses, waxen, gels, haarsprays, serums én een prachtige krullijn.

Uiteraard werkt ons team met de Davines producten en is de gehele stylingslijn verkrijgbaar in de salon.

Made in Italy

Davines is een familiebedrijf dat is gevestigd in Parma en staat voor hoogwaardige stylings- en verzorgingsproducten en inspirerende collecties en kleuren.
Er wordt voornamelijk en waar mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk gewerkt met biologisch afbreekbare ingrediënten en verpakkingen en gerecyclede materialen en verpakkingen.
Davines is B Corp gecertificeerd, wat wil zeggen dat ze vrijwillig de hoogste standaarden nastreeft op het gebied van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.

“BY CREATING BEAUTY SUSTAINABLY, WE ENCOURAGE PEOPLE TO TAKE CARE OF THEMSELVES, OF THE ENVIRONMENT IN WHICH THEY LIVE & WORK, AND OF THE THINGS THEY LOVE.”

Davide Bollati, President

Davines
Davines
Davines