‘A woman who cuts her hair is about to change her life’

– Coco Chanel

De Kapper voor dames

Haar is een bepalend onderdeel van jouw dagelijkse presentatie. Met haar kun je laten zien wie je bent en ook vooral wie je niet bent. Dat begrijpen wij! Ons doel is om je happy te maken. Met een mooi kapsel en gezond haar naar huis, naar het werk of naar een feest na een ontspannende behandeling in onze kapsalon.

Trend

‘Volg je eigen trend’ stellen wij. Er zijn er zoveel dat je toch vooral dat kapsel moet kiezen waarbij je jezelf het meest comfortabel voelt. Natuurlijk kun je jezelf ook door ons team laten inspireren. Wij gebruiken onze iPads voor real time 3D kleuradvies. Creëer je eigen trend samen met onze stylisten.

Professioneel kleuren

De Kapper is kleurspecialist. Voor onze haarkleuringen werken wij met L’Oréal Professionnel. Dat doen wij inmiddels al vele jaren waardoor onze stylisten tot de mooiste resultaten komen. Kleuren is een vak apart. Wij werken voor extra effecten veel met highlights, lowlights en babylights. Voor de behandeling bespreken we de opties met je en krijg je een open en eerlijk advies over de mogelijkheden van jouw haar. Of je nou kiest voor een balayage, een ombré, een vertrouwde kleur, een nieuwe kleurtrend of voor een complete metamorfose, je bent bij ons team in goede handen.

Olaplex

In de salon werken wij met Olaplex. Dit product wordt gebruikt voor beschadigd, futloos en droog haar en bestaat uit één actief ingrediënt; Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Een lang woord om kort te zeggen dat dit ingrediënt in staat is om verbroken zwavelbruggen in het haar (waardoor het haar beschadigd raakt…) op te sporen en ze permanent te herstellen. Wij gebruiken  en adviseren Olaplex onder meer in combinatie met kleurbehandelingen of als herstelbehandeling voor beschadigd haar. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten en het product is niet getest op dieren.

De Kapper kleurt jouw dag! Lees meer

Verzorging & Styling

Onze behandelingen voor dames worden ondersteund door de verzorgings- en stylingproducten van L’anza Healing Haircare en Davines. Het L’anza healing assortiment sluit perfect aan op ons doel om jouw haar gezond te houden of gezond te maken. Met L’anza styling maken we jouw kapsel tot in perfectie af. Het uitgebreide L’anza assortiment wordt aangevuld met producten van Maria Nila. Lees meer

Wasmassage

Jouw behandeling begin je natuurlijk met een drukpunten wasmassage die gebaseerd is op Oosterse technieken. De bloedsomloop in de hoofdhuid wordt hiermee gestimuleerd en juist die bloedsomloop is bijvoorbeeld goed voor gezond haar maar geeft vooral ontspanning.

Uiteraard gebruiken we de beste producten van L’anza Healing Haircare tijdens het wassen. We kijken naar de conditie van jouw haar en hoofdhuid en kiezen daarbij de juiste shampoo en/of conditioner.

Perfecte krullen

In 2022 hebben wij LOVE Curl van Davines geïntroduceerd; 8 prachtige producten speciaal voor krullen. Wij hebben de producten uitgebreid getest in de salon. Onze conclusie is dat LOVE Curl producten ook écht van jouw krullen houden met ieder product een eigen karakter en toepassing. Probeer vooral de testers die wij in de salon voor je hebben klaargezet. De LOVE Curl producten komen naast de stylingproducten die wij al in ons Davines assortiment hebben opgenomen. Duurzame kwaliteit voor jouw krullen – uit Italië!

Wil je jouw krullen verwennen dan reserveer je ons LOVE Curl arrangement. Dit is een all-inclusive behandeling bestaande uit onder meer uitgebreid wassen, knippen, drogen én gebruik van diverse specifieke producten.

Je boekt het arrangement gemakkelijk online.

Jouw kleurafspraak

Een kleurafspraak maken wij graag telefonisch of in de salon. Zo kunnen we op basis van jouw wensen een zo goed mogelijke planning voor je maken. Online een kleurafspraak maken is niet mogelijk.

De prijzen van onze behandelingen.

dames kleur kapper pijnacker
De Kapper Pijnacker voor dames