behandelingen De Kapper Pijnacker

Onze behandelingen

Onze stylisten zijn allround getraind voor dames-, mannen– en kinderkapsels. Voor jouw gemak hebben wij op onze teampagina de meest gevraagde behandelingen gekoppeld aan de specialisten voor die behandeling.

Een behandeling in onze salon stellen wij in samenspraak met jou samen. Kies je voor vertrouwd of juist voor vernieuwend, laat ons team jou inspireren en adviseren.

Wij worden ondersteund door de mooiste kleuringen van L’Oréal Professionnel en de beste verzorgings- en stylingsproducten van L’anza Healing Haircare, Davines, Maria Nila en American Crew. Olaplex adviseren en gebruiken wij onder meer in combinatie met onze kleur- en herstelbehandelingen. In de salon werken wij met föhns, krul- en stijltangen van GHD (Good Hair Day) en borstels van Olivia Garden.

Om voldoende tijd voor je in te plannen is het belangrijk dat je bij het maken van jouw afspraak aangeeft wat jouw specifieke wensen zijn.

De prijs van onze behandelingen

Wij streven ernaar de prijzen zo transparant mogelijk te maken. Hiervoor verwijzen wij jou naar onze prijslijst. Voor specifieke behandelingen geven wij je graag vooraf een prijsindicatie. De lengte van jouw haar, de bewerkelijkheid van het door jou gewenste kapsel en/of de gewenste kleurintensiteit kunnen van invloed zijn op de gepubliceerde prijzen. Wij plannen dan extra behandeltijd voor je in.