Bedankt voor 2023, welkom in 2024!

Rohalt, De Kapper Pijnacker
Het einde van 2023 is in zicht!

Ik wil jullie mede namens mijn team bedanken voor jullie bezoeken aan de salon in het afgelopen jaar. Bedankt ook voor jullie mooie wensen, kaarten, cadeautjes, lekkernijen en lieve woorden in de afgelopen kerstperiode. 

Het nieuwe jaar gaat in ieder geval met een jubileum van start; mijn eigen jubileum. Op 2 januari ben ik alweer 25 jaar eigenaar van De Kapper Pijnacker en dan ook alweer ruim 30 jaar werkzaam in de salon.

Ik ben trots op het mooie bedrijf zoals het tot op de dag van vandaag is ontwikkeld. Dat was niet gelukt zonder fijne en getalenteerde collega’s. Dat was niet gelukt zonder een ondersteunend thuisfront en ook niet zonder betrouwbare zakenpartners. Maar bovenal was het niet gelukt zonder jullie; onze gewaardeerde klanten!

Bedankt voor jullie bijdrage aan het succes van mijn bedrijf!

Voor nu wens ik jullie een fijne jaarwisseling en een geweldig en gezond 2024 toe.

Een hartelijke groet en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Rohalt
Rohalt, De Kapper Pijnacker

Bedankt voor 2023, welkom in 2024!

Het einde van 2023 is in zicht!

Ik wil jullie mede namens mijn team bedanken voor jullie bezoeken aan de salon in het afgelopen jaar. Bedankt ook voor jullie mooie wensen, kaarten, cadeautjes, lekkernijen en lieve woorden in de afgelopen kerstperiode. 

Het nieuwe jaar gaat in ieder geval met een jubileum van start; mijn eigen jubileum. Op 2 januari ben ik alweer 25 jaar eigenaar van De Kapper Pijnacker en dan ook alweer ruim 30 jaar werkzaam in de salon.

Ik ben trots op het mooie bedrijf zoals het tot op de dag van vandaag is ontwikkeld. Dat was niet gelukt zonder fijne en getalenteerde collega’s. Dat was niet gelukt zonder een ondersteunend thuisfront en ook niet zonder betrouwbare zakenpartners. Maar bovenal was het niet gelukt zonder jullie; onze gewaardeerde klanten!

Bedankt voor jullie bijdrage aan het succes van mijn bedrijf!

Voor nu wens ik jullie een fijne jaarwisseling en een geweldig en gezond 2024 toe.

Een hartelijke groet en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Rohalt