Kies je voor een vertrouwd gezicht of voor juist voor een andere inspiratie; ons team bestaat uit 16 professionele haarstylisten en 2 junior stylisten met ieder een eigen style en specialisme. Wil je door een specifieke collega worden behandeld, laat het ons dan bij het maken van de afspraak weten of maak direct jouw keuze als je online een afspraak maakt. Ons team wordt intern en extern getraind om up to date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Voor jouw gemak hebben we een snelkeuze optie ontwikkeld op basis van de specialismen van onze stylisten.

Angelique

Angelique

Ik ben junior styliste en loop 2 dagen per week stage in de salon. Tijdens mijn stage wil ik zoveel mogelijk leren van het kappersvak. Ik vind het persoonlijke contact heel erg leuk; omgaan met mensen. Bij De Kapper krijg ik ook interne trainingen van Esmeralda en Melanie.

Annemarie

Annemarie

Van klassiek tot een trendy kapsel, als allround kapster kan ik daarmee prima uit de voeten. Ik vind het persoonlijk contact met de klant niet alleen leuk maar vooral ook belangrijk. Een kapsel maken we eigenlijk samen….

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Bedrijfsleiding

bedrijfsleiding

Rohalt is eigenaar van De Kapper Pijnacker en wordt ondersteund door bedrijfsleidsters Dayenne, Gerlinde en Kim. Voor specifieke vragen, opmerkingen, klachten en/of complimenten kun je bij hen terecht.

Conny

Conny

Luisteren naar wat de klant wil is misschien wel het belangrijkste naast het vaktechnische aspect. Ik vertaal de wensen graag naar een op maat advies en uiteraard de gewenste coupe.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Dayenne

Dayenne

De combinatie van het kappersvak met mijn werkzaamheden als bedrijfsleidster maakt mijn baan gevarieerd leuk. De puntjes op de i zetten, optimale kwaliteit en service, de mooiste kleuren, een strak mannenkapsel, ik wil er het beste voor de klant uithalen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Denise

Denise

Mijn uitdaging voor jouw haar is een op maat advies geven om zo een perfecte dames of heren coupe te creëren. Ik volg de ontwikkelingen in het kappersvak op de voet zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen. In een kleurbehandeling kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Esmeralda

Esmeralda

De klant moet helemaal perfect geknipt of gekleurd de deur uitgaan. Dát is mijn uitgangspunt voor een behandeling. In de salon ben ik L’Oréal kleurexpert en verzorg ik trainingen voor het team en de junior stylisten. Ik ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Gerlinde

Gerlinde

Kleuren is mijn passie! Naast mijn werkzaamheden als bedrijfsleidster, vind ik het kappersvak in het algemeen inspirerend. Die inspiratie laat ik graag terugkomen in de kapsels die ik creëer. Mijn klant krijgt de volle aandacht.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Isa

Isa

Ik volg een werk/leertraject om kapster te worden. Ieder dinsdag ga ik naar school en op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag werk ik in de salon. Naast de opleiding krijg ik van Melanie en Esmeralda 2 keer per maand een interne training. Daarin heb ik bijvoorbeeld al veel extra geleerd over kleuren. Kleuren is een specialiteit bij De Kapper dus voor mij de beste manier op de verschillende technieken goed te leren.

Karin

Karin

Mijn ervaring zorgt ervoor dat ik een behandeling op vaktechnisch hoog niveau kan uitvoeren – van trendy heren- en jongenskapsels tot een perfecte geknipte boblijn. In ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal Professionnel.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Kim

Kim

Werken in de salon geeft me energie. Die energie gebruik ik om iedere klant optimaal te behandelen en tevreden naar huis te laten gaan. Ik ben in de salon het aanspreekpunt voor ons mannenmerk American Crew. Naast mijn collega’s Dayenne, Gerlinde  en Rohalt ben ik bedrijfsleidster.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Loïs

Loïs

Ik ben stagiair bij De Kapper en volg mijn opleiding in Gouda. Eén dag per week ga ik naar school en werk dan 4 dagen in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In mijn salonwerkzaamheden zorg ik voor ondersteuning van het team. Er moet veel voor en achter de schermen gebeuren. Daar zorg ik voor.

Mahmoud

Mahmoud

“Ik heb een droom” heb ik tegen Rohalt gezegd in mijn 1e gesprek met hem.

Mijn droom is om kapper te worden. Ik ben enorm blij dat ik bij De Kapper de kans heb gekregen om in een grote salon mijn stage te starten. Naast mijn opleiding op school krijg ik training in de salon van Melanie en Esmeralda. Rohalt ondersteunt me daarnaast met mijn kennis van de Nederlandse taal. Op vrijdag en zaterdag ben ik in de salon.

 

Mandy

Mandy

Goed luisteren naar wat de klant níet wil is voor mij even belangrijk als luisteren naar wat de klant wél wil. Vaktechnisch hoogwaardige kapsels creëren is mijn passie en een metamorfose is ook helemaal mijn ding!

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Mariëlle

Mariëlle

Ik ben een allround kapster met jarenlange ervaring in het vak.
Mijn mooiste coupes maak ik samen met jou maar je mag mij ook uitdagen voor een verrassende metamorfose.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Melanie

Melanie

Bruidskapsels, metamorfoses of feestkapsels – daag jij me uit voor een spectaculair of juist een intiem of ingetogen kapsel? Ik vind kleuren een vak op zich. Met L’Oréal Professionnel kleuren is zoveel mogelijk. In de salon werken we veel met high- en lowlights. Dat geeft vaak een heel bijzonder effect. Ik ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Melanie

Melanie

Ik ga graag een uitdaging aan. Dat zie ik bijvoorbeeld in een metamorfose waarbij ik de nieuwste technieken en kleuren kan samenbrengen in een nieuwe coupe. Goed luisteren naar  specifieke wensen vind ik belangrijk. Iedere klant moet met een tevreden gevoel naar huis gaan na een mooie De Kapper beleving.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

 

Radna

Radna

Aandacht voor de wensen van de klant staat voor mij centraal en daarin stop ik ook al mijn energie voor, tijdens en na de behandeling. Ik wil je graag inspireren voor een nieuw kapsel of een nieuwe kleur. Een kleine verandering in een vertrouwd kapsel kan al een totaal ander beeld geven. Ga met mij die uitdaging aan.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Rohalt

Rohalt

Ik ben sinds januari 1999 eigenaar van De Kapper Pijnacker. In mijn bedrijf staan kwaliteit, service, aandacht en passie centraal. Naast de werkzaamheden achter de schermen, werk ik nog 4 dagen per week vóór de schermen in de salon.

Selina

Selina

Na mijn opleiding ben ik bij De Kapper blijven werken en kan ik mijzelf verder ontwikkelen in het kappersvak. Het knippen van herenkapsels is mijn specialiteit en ben helemaal thuis in de intensieve kleurbehandelingen als de Balayage en de Ombré.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Wendy

Wendy

Perfectie vind ik belangrijk. De boblijn moet 100% goed geknipt zijn en een geföhnde coupe moet stevig zijn.
Met kleuren zijn bijzondere effecten mogelijk en daarover adviseer ik graag. Een klant krijgt van mij de volle aandacht voor zijn of haar haar.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32