Kies je voor een vertrouwd gezicht of voor juist voor een andere inspiratie; ons team bestaat uit 15 professionele haarstylisten en 3 junior stylisten met ieder een eigen style en specialisme. Wil je door een specifieke collega worden behandeld, laat het ons dan bij het maken van de afspraak weten of maak direct jouw keuze als je online een afspraak maakt. Ons team wordt intern en extern getraind om up to date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Voor jouw gemak hebben we een snelkeuze optie ontwikkeld op basis van de specialismen van onze stylisten.

Angelique

Angelique

Kleuren vind ik een van meest uitdagende behandelingen. Ik kan er veel van mijn creativiteit in kwijt. In de salon gebruiken wij de stijl- en krultangen van GHD (Good Hair Day). Het leuke van deze stylers is dat je er geweldige coupes mee kunt creëren. Super om met die producten te werken. Daar wordt ik happy van!  Maar ook voor  een (trendy) herenkapsel kun je een afspraak bij mij inplannen. In 2019 heb ik mijn kappersopleiding afgerond maar ik blijf intern trainen met Esmeralda en Melanie om nog meer te kunnen leren.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Annemarie

Annemarie

Van klassiek tot een trendy kapsel, als allround kapster kan ik daarmee prima uit de voeten. Ik vind het persoonlijk contact met de klant niet alleen leuk maar vooral ook belangrijk. Een kapsel maken we eigenlijk samen….

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Bedrijfsleiding

bedrijfsleiding

Rohalt is eigenaar van De Kapper Pijnacker en wordt ondersteund door bedrijfsleidsters Dayenne, Gerlinde en Kim. Voor specifieke vragen, opmerkingen, klachten en/of complimenten kun je bij hen terecht.

Conny

Conny

Luisteren naar wat de klant wil is misschien wel het belangrijkste naast het vaktechnische aspect. Ik vertaal de wensen graag naar een op maat advies en uiteraard de gewenste coupe.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Dayenne

Dayenne

De combinatie van het kappersvak met mijn werkzaamheden als bedrijfsleidster maakt mijn baan gevarieerd leuk. De puntjes op de i zetten, optimale kwaliteit en service, de mooiste kleuren, een strak mannenkapsel, ik wil er het beste voor de klant uithalen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Denise

Denise

Mijn uitdaging voor jouw haar is een op maat advies geven om zo een perfecte dames of heren coupe te creëren. Ik volg de ontwikkelingen in het kappersvak op de voet zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen. In een kleurbehandeling kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt. In maart 2019 heb ik de opleiding Star Colorist van L’Oréal Professionnel afgerond.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Esmeralda

Esmeralda

De klant moet helemaal perfect geknipt of gekleurd de deur uitgaan. Dát is mijn uitgangspunt voor een behandeling. In de salon ben ik L’Oréal kleurexpert en verzorg ik trainingen voor het team en de junior stylisten. Ik ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Gerlinde

Gerlinde

Kleuren is mijn passie! Naast mijn werkzaamheden als bedrijfsleidster, vind ik het kappersvak in het algemeen inspirerend. Die inspiratie laat ik graag terugkomen in de kapsels die ik creëer. Mijn klant krijgt de volle aandacht.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Karin

Karin

Mijn ervaring zorgt ervoor dat ik een behandeling op vaktechnisch hoog niveau kan uitvoeren. Van trendy heren- en jongenskapsels tot een perfecte geknipte boblijn. In ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal Professionnel.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Kim

Kim

Werken in de salon geeft me energie. Die energie gebruik ik om iedere klant optimaal te behandelen en tevreden naar huis te laten gaan. Ik ben in de salon het aanspreekpunt voor ons mannenmerk American Crew. Naast mijn collega’s Dayenne, Gerlinde  en Rohalt ben ik bedrijfsleidster.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Linda

Linda

Het kappersvak zit in mijn DNA. Ik ben allround kapster met bruidskapsels/feestelijke kapsels als specialismen.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Loïs

Loïs

Ik ben stagiair bij De Kapper en volg mijn opleiding in Gouda. Eén dag per week ga ik naar school en werk dan 4 dagen in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In 2020 rond ik mijn opleiding af. Tot nu toe gaat dat heel goed want alle examens heb ik gehaald! In mijn salonwerkzaamheden zorg ik voor ondersteuning van het team. Er moet veel voor en achter de schermen gebeuren. Daar zorg ik voor.

Mandy

Mandy

Goed luisteren naar wat de klant níet wil is voor mij even belangrijk als luisteren naar wat de klant wél wil. Vaktechnisch hoogwaardige kapsels creëren is mijn passie en een metamorfose is ook helemaal mijn ding!

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Mariëlle

Mariëlle

Ik ben een allround kapster met jarenlange ervaring in het vak.
Mijn mooiste coupes maak ik samen met jou maar je mag mij ook uitdagen voor een verrassende metamorfose.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Maxime

Maxime

Op donderdag en zaterdag werk in in de salon als stagiair. Mijn opleiding volg ik in Den Haag. Een van mijn dromen is om ooit zelf een eigen kapsalon te hebben.

Melanie

Melanie

Bruidskapsels, metamorfoses of feestkapsels – daag jij me uit voor een spectaculair of juist een intiem of ingetogen kapsel? Ik vind kleuren een vak op zich. Met L’Oréal Professionnel kleuren is zoveel mogelijk. In de salon werken we veel met high- en lowlights. Dat geeft vaak een heel bijzonder effect. Ik ben gediplomeerd Star Colorist van L’Oréal.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

Melanie

Melanie

Ik ga graag een uitdaging aan. Dat zie ik bijvoorbeeld in een metamorfose waarbij ik de nieuwste technieken en kleuren kan samenbrengen in een nieuwe coupe. Goed luisteren naar  specifieke wensen vind ik belangrijk. Iedere klant moet met een tevreden gevoel naar huis gaan na een mooie De Kapper beleving.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32

 

Quinty

Quinty

Ik volg de kappersopleiding in Rotterdam. Die duurt in totaal 3 jaar. Op maandag en woensdag werk ik bij De Kapper en de andere dagen ga ik naar school. Naast de ervaring die ik opdoe in de salon krijg ik ook interne trainingen van Esmeralda en Melanie.

Rohalt

Rohalt

Ik ben sinds januari 1999 eigenaar van De Kapper Pijnacker. In mijn bedrijf staan kwaliteit, service, aandacht en passie centraal. Naast de werkzaamheden achter de schermen, werk ik nog 4 dagen per week vóór de schermen in de salon.

Selina

Selina

Het knippen van trendy herenkapsels is mijn specialiteit en ben helemaal thuis in de intensieve kleurbehandelingen als de Balayage en de Ombré. Ik werk graag en veel met folies voor de mooie effecten die hiermee te behalen zijn.

Maak online een afspraak of bel 015-369 94 32