Voor een optimale verzorging en styling van jouw kapsel zijn wij continue op zoek naar de beste ondersteunende producten.
Naast onze vertrouwde en bekende merken L’Oréal Professionnel, L’anza Healing Haircare, Davines en American Crew hebben wij de volgende producten in ons assortiment opgenomen. Over het algemeen hebben wij deze producten op voorraad. Is dat niet het geval dan bestellen we het gewenste product voor je. We hebben een aantal van onze bestsellers voor je uitgelicht.

Kopen bij De Kapper geeft voordelen boven bestellen op internet. Je krijgt sowieso 10% korting (tenzij anders is aangegeven) op een aankoop van producten boven €30.00. Je hebt salon garantie op de producten. Voldoet het product niet of is het kapot binnen de garantieperiode dan breng je het terug naar de salon. Hoe gemakkelijk is dat! Maar bovenal, je krijgt ons persoonlijke en professionele advies gratis en je steunt onze salon met jouw aankoop.

Olivia Garden

De borstels van Olivia Garden zijn van die producten waarmee wij zelf in de salon graag werken maar die wij voor thuisgebruik ook verkopen.

Het assortiment is uitgebreid, de borstels zijn innovatief en hoogwaardig.
Mocht jouw favoriete borstel niet beschikbaar zijn dan bestellen wij de borstel voor je.

Vraag onze stylisten naar de mogelijkheden maar vooral, probeer de borstels zelf eens als je in de salon bent.

De Fingerbrush is in vele kleuren in de salon verkrijgbaar en met regelmaat worden nieuwe kleuren of limited editions aan het assortiment toegevoegd.

>> De Kapper cadeautip

Fingerbrush

SugarBearHair

SugarBearHair vitamines zijn vrolijk gekleurde vitaminepillen (beertjes) speciaal voor jouw haar.
In de USA zijn ze een ware hit en worden veelvuldig door bloggers en celebrities genoemd en gepromoot.

De vitamines zorgen voor krachtiger, gladder en gezonder haar. Het maakt het haar sterker en elastischer. SugarBearHair onderscheidt zich van reguliere vitamines door de toevoeging van Biotine. Dit ingrediënt stimuleert het aanmaken van vetzuren in de hoofdhuid en dat zorgt dan weer dat het haar mooier en gezonder wordt én ook nog sneller groeit.

Ingrediënten: vitamine A,vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine B6, foliumzuur vitamine B12, biotine, panththeenzuur, jodium, zink,Choline, Inositol als actieve vitaminen en mineralen. De

Sugar Bears zijn gemaakt van echte bessen voor een heerlijke zoete smaak, kokosolie en een vleugje suiker. De SugarBearHair vitamines zijn glutenvrij.

Wij adviseren deze vitamines in situaties waar het haar een boost kan gebruiken, bijvoorbeeld in de winter met koude, de zomer met de krachtige zon, tijdens/na een stressvolle periode of bijvoorbeeld na ziekte. Een kuur van 3 maanden (dagelijks 2 beertjes) gaat jouw haar zéker herstellen!

merk sugar bear hair

Cera Hotstyler

Met onze leveranciers zoeken we continue naar nieuwe producten. De Cera hotstyler is weer zo’n product waar we direct enthousiast over zijn! De 2 in 1 combinatie van de klassieke ronde borstel en de voordelen van een stijltang zorgen voor oneindig veel styling mogelijkheden; stijl haar, krullen of volume… laat je verbeelding maar spreken. De Cera hotstyler is in de salon verkrijgbaar.

We demonstreren uiteraard graag de mogelijkheden bij jouw kapsel.

verzorging vitamine merk

Tangle Teezer

De Tangle Teezer is al jaren een van de bestsellers in de salon. Met deze borstel kun je pijnloos jouw haar ontklitten. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en diverse maten. Nieuw is de Tangle Teezer Blow Styling, vooral geschikt voor kort en halflang haar. In het assortiment worden diverse keren per jaar ‘limited editions’ opgenomen.

Deze borstel is al jarenlang een bestseller in de salon.

merk Tangle Teezer

Invisibobble

Invisibobble is hét nieuwe, gezonde elastiek. Door de speciaal ontworpen vorm krijg je geen knikken, bobbels en/of striemen in je haar na het dragen van bijvoorbeeld een staart of een knot
De Invisibobble is in vele kleuren, per 3 stuks verkrijgbaar in de salon.

In 2019 is de invisibobble Waver clip toegevoegd aan het assortiment. Een haarvriendelijke haarclip waarin geen metaal is verwerkt.

merk Invisibobble