Voor een optimale verzorging en styling van jouw kapsel zijn wij continue op zoek naar de beste ondersteunende producten.
Naast onze vertrouwde en bekende merken L’Oréal Professionnel, L’anza Healing Haircare, Davines en American Crew hebben wij de volgende producten in ons assortiment opgenomen. Over het algemeen hebben wij deze producten op voorraad. Is dat niet het geval dan bestellen we het gewenste product voor je. We hebben een aantal van onze bestsellers voor je uitgelicht.

Kopen bij De Kapper geeft voordelen boven bestellen op internet. Je krijgt sowieso 10% korting (tenzij anders is aangegeven) op een aankoop van producten boven €30.00. Je hebt salon garantie op de producten. Voldoet het product niet of is het kapot binnen de garantieperiode dan breng je het terug naar de salon. Hoe gemakkelijk is dat! Maar bovenal, je krijgt ons persoonlijke en professionele advies gratis en je steunt onze salon met jouw aankoop.

Fingerbrush

De Fingerbrush van Olivia Garden is al jarenlang een bestseller in de salon. De vrolijke kleuren maken de borstel populair maar er is natuurlijk meer…

De borstel met antistatische en geïoniseerde nylon haren heeft een uniek design in de vorm van een hand dit is om de hoofdhuid te masseren, dit kan op zowel nat als droog haar. Het everzwijnhaar strijkt het haar glad tijdens de styling en geeft glans en volume. Het nylonhaar stimuleert de hoofdhuid zacht. Het uiteinde van het nylon haar is perfect rond en zorgt voor een comfortabel gevoel en is zacht voor haar en hoofdhuid. De grote luchtgaten van de cilinder zorgen dat het haar niet oververhit en uitgedroogd kan raken, dit zorgt voor een snel en perfect resultaat. De borstel is ergonomisch dankzij zijn lichtgewicht en is ideaal voor een ontspannende styling. Het verdeelpunt op het einde van het handvat is perfect om het haar te verdelen in secties.

>> De Kapper cadeautip.

Fingerbrush Olivia Garden Pijnacker

Cera Hotstyler

Met onze leveranciers zoeken we continue naar nieuwe producten. De Cera hotstyler is weer zo’n product waar we direct enthousiast over zijn! De 2 in 1 combinatie van de klassieke ronde borstel en de voordelen van een stijltang zorgen voor oneindig veel styling mogelijkheden; stijl haar, krullen of volume… laat je verbeelding maar spreken. De Cera hotstyler is in de salon verkrijgbaar.

We demonstreren uiteraard graag de mogelijkheden bij jouw kapsel.

>> De Kapper cadeautip.

verzorging vitamine merk

Invisibobble

Invisibobble is hét nieuwe, gezonde elastiek. Door de speciaal ontworpen vorm krijg je geen knikken, bobbels en/of striemen in je haar na het dragen van bijvoorbeeld een staart of een knot
De Invisibobble is in vele kleuren, per 3 stuks verkrijgbaar in de salon.

merk Invisibobble