Davines Italia

Davines: duurzame tips voor 2022

Davines is onze Italiaanse partner voor styling en verzorging. Vanaf 2021 hebben wij het gehele styling assortiment, exclusief in Pijnacker-Nootdorp op voorraad in de salon.

Duidelijke boodschap

Davines is een merk dat heel consistent een duidelijke boodschap uitzendt, namelijk die van kwaliteit en van duurzaamheid. Davines wil niet zomaar een product zijn, maar onderscheidt zich als een concept georiënteerd project, waarbij de schoonheid en identiteit van een ieder centraal staan.

Om dit idee te ondersteunen, heeft Davines gekozen voor een mix van natuurlijke, technologische en wetenschappelijke innovaties. Het belangrijkste uitgangspunt in onze ontwikkeling start bij het proces van de productie.

Natuurlijke ingrediënten

De producten worden niet getest op dieren. De leveranciers worden geselecteerd op basis van duidelijke en strikte principes; de belangrijkste ingrediënten zijn allen natuurlijk en hun veiligheid, houdbaarheid en stabiliteit zijn gegarandeerd dankzij het toepassen van moderne technologieën. 

De verpakking van Davines producten is tevens een state-of-art: schadelijke PVC is vervangen door een alternatief en recyclebaar materiaal, speciaal ontwikkeld om het product te conserveren, zoals polyethyleen, PE, wat niet giftig is.

Lees de blog over 12 duurzame tips van Davines voor 2022.

#davines #duurzaam #sustainablebeauty #dekapperpijnacker #pijnacker