De Kapper Pijnacker 2021 – 2022

2021 – een jaar vol uitdagingen

2020 eindigde met een sluiting van de salon die uiteindelijk 11 weken duurde.
We hadden even verwacht dat het voor december 2021 goed zou komen maar helaas, de salon is opnieuw voorlopig voor 4 weken gesloten. Een enorme domper aan het einde van een jaar vol uitdagingen. 

Ik wil jullie als onze klanten enorm bedanken voor jullie vertrouwen in De Kapper Pijnacker.
Bedankt voor jullie steun en mooie woorden.

Mijn team bedankt, jullie stonden er weer! Tijdens de lockdown begin dit jaar in een lege salon en daarna met een overvolle planning. Steeds weer met oog voor kwaliteit en service. Een vriendelijk woord en een glimlach voor iedereen. Maar ook weer in de afgelopen dagen. Jullie hebben telefonisch ruim 1600 afspraken verzet, een monsterklus die jullie met elkaar hebben geklaard!

Dan mag ik ook het thuisfront en de opa’s en oma’s niet vergeten natuurlijk. Wisselende planningen en extra oppasuurtjes zorgen ook in de familiekring voor uitdagingen. Ik ben jullie allemaal dankbaar! 

Een woord van dank ook aan onze partners; L’Oréal Professionnel, L’ANZA Benelux, Davines en Happy Hair Service. 
In jullie vinden wij de service en kwaliteit die wij ook aan onze klanten willen geven. Bedankt voor jullie meedenken en flexibiliteit. 

Vol goede moed kijk in naar 2022 maar vooral hoop ik dat we op 15 januari weer kunnen doen waarin we goed zijn: ons mooie ambacht uitoefenen!

Dan rest mij om jullie mede namens mijn team een goede jaarwisseling toe te wensen. 

Een hartelijke groet.

Rohalt