De Kapper voor mannen en jongens

Kom je langs voor een snelle haircut, een vertrouwd kapsel of wil je juist een nieuwe trend volgen. Wij maken van jouw bezoek aan de salon graag een ultiem De Kapper moment. Of  je nou jong  of oud bent, een  volle bos  haar hebt of kalend bent.

Voor de mannenkapsels zijn wij geïnspireerd door American Crew. De filosofie achter dit merk spreekt ons aan: ‘De man als man behandelen’. Want iedere man heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Je ziet het terug in onze kniptechnieken. De American Crew verzorgings- en stylingproducten zijn qua samenstelling en geur ook helemaal op de man gericht.

Trends

Wij stellen: ‘Volg je eigen trend’. Je moet uiteindelijk het kapsel kiezen waarbij je jezelf het meest comfortabel voelt.  Natuurlijk kun je jezelf ook door ons team laten inspireren. Op onze iPads zijn de laatste trends altijd terug te vinden voor het opdoen van ideeën.

Great men know great style...

Jouw kapsel is onderdeel van jouw style, wie je wilt zijn en wat je van jezelf wilt laten zien. In onze adviezen houden we daar rekening mee. Niet onbelangrijk, een style kent geen leeftijdsgrens. Creëer je eigen style samen met onze stylisten.

Onze stylisten zijn getraind volgens de nieuwste haartrends en kunnen je daarom ook prima adviseren of een kapsel past bij wat je ermee wilt uitstralen. Handig is altijd om wat foto’s van kapsels mee te nemen die je kunt laten zien.

Wasmassage

De behandeling begin je natuurlijk met een comfortabele wasmassage die gebaseerd is op Oosterse technieken. De bloedsomloop in de hoofdhuid wordt hiermee gestimuleerd en juist die bloedsomloop is bijvoorbeeld goed voor gezond haar maar geeft vooral ontspanning.

Uiteraard gebruiken we de beste producten van American Crew of L’anza Healing Haircare tijdens het wassen. We kijken naar de conditie van jouw haar en hoofdhuid en kiezen daarbij de juiste shampoo en/of conditioner.

Perfecte krullen

Heb je krullen dan hebben wij de perfecte producten voor je! De LOVE Curl lijn van ons Italiaanse merk Davines is speciaal voor krullen ontwikkeld. Er staan testers in de salon zodat je de producten kunt proberen maar laat je vooral ook adviseren door onze stylisten.

Wil je het allerbeste voor jouw krullen dan reserveer je ons LOVE Curl arrangement. Een all-inclusive behandeling van 45 of 60 minuten waar in alle aandacht gaat naar jouw krullen.

The way it is... dunner haar of kaalheid

Haarverlies is helaas voor veel mannen een feit. Diverse producten kunnen het haarverlies vertragen maar helaas niet stoppen. Onze filosofie is dat juist ook de veelal korte kapsels (al dan niet met een tondeuse) veel aandacht en tijd vereisen. Contouren zijn hier veel beter zichtbaar en ook een uitspringend haartje valt veel meer op. Het heeft onze volle aandacht!

Om haarverlies tegen te gaan zijn er meerdere producten op de markt. Wij hebben positieve ervaringen met de Healing Nourish lijn van L’anza Healing Haircare. De lijn bestaat uit 3 producten en verlengt de levensduur van het haar waardoor het voller wordt. Healing Nourish is geen haargroeimiddel.

Overweeg je een haartransplantatie, vraag dan naar Rohalt voor meer informatie hierover.

Wifi

In de gehele salon is wifi aanwezig en je kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod magazines.

2 avonden geopend

Voor jouw gemak is de salon 6 dagen per week geopend, op woensdag en donderdag tot 20.00 uur. Zaterdag zijn we vanaf 08.00 uur geopend.
Een afspraak maak je gemakkelijk online bij jouw favoriete stylist maar je kunt ook bellen natuurlijk – 015-369 9432

Meer informatie over American Crew  of  American Crew producten.
Meer informatie over L’anza Healing Haircare producten.
Meer informatie over Davines producten – styling.

De prijzen van onze behandelingen.

Mannen bij De Kapper Pijnacker