Herstel is de basis voor prachtig haar

In het dagelijks leven raakt het haar beschadigd door gebruik van bijvoorbeeld chemische producten, door luchtverontreiniging, thermisch stylen maar ook door de zon. L’anza is het enige merk dat haarverzorgingsproducten biedt die het haar daadwerkelijk helen en genezen.

De producten vullen de ontbrekende proteïnen, vocht en mineralen aan om het beschadigde haar te herstellen en weer helemaal gezond te maken. Tijdens de wasmassage maken wij gebruik van de shampoos en conditioners van L’anza. Onze keuze is afhankelijk van de conditie van het haar en de hoofdhuid. Ook tijdens de behandeling zorgen de L’anza styling producten voor ondersteuning of juist voor de finishing touch bij jouw kapsel.

L’anza Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch en in het wild groeiend zijn. Alle producten zijn sulfaatvrij en zijn parabeen veilig (muv Trauma Treatment). Ze  bieden standaard een UV A, B en C bescherming. De producten zijn diervriendelijk ontwikkeld. Dát is L’anza!

In Pijnacker/Nootdorp zijn de producten exclusief verkrijgbaar bij De Kapper.

verzorging

L'anza verzorging

styling herstel producten lanza

L'anza styling

Duurzame aarde

L’ANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijd. Deze organische, niet-genetisch gemanipuleerde (GMO-vrije) planten bieden de grootste mogelijke zuiverheid en werkzaamheid, zoals alleen de natuur die kent.
Hun voordelen geven maximale schoonheid aan het haar. De planten worden geoogst door de lokale bevolking, die de bossen en hernieuwbare bronnen beschermen. L’ANZA is immers tegen ontbossing en pleit voor een duurzame relatie met de natuur. Dat betekent ook: hoe minder herbiciden, pesticiden en kunstmest, hoe gezonder onze planeet.

Tribal
In de door L’ANZA ontwikkelde tribal komende krachten van onze aarde in een visueel samenspel bij elkaar. Ieder onderdeel heeft een link naar de specifieke eigenschappen van de L’ANZA producten.

LANZA tribal betekenis

Samen sterk

De Kapper Pijnacker is een van een de ruim 300 in Nederland geselecteerde salons die op basis van vakmanschap de producten mag gebruiken en verkopen. Dat doen we inmiddels alweer 15 jaar in een optimale samenwerking.

10% korting

Bij aankoop boven €30.00 aan producten van L’anza (of in combinatie met producten van L’Oréal en/of American Crew) krijg je altijd 10% korting op het aankoopbedrag.

Bezoek de website van L’anza Healing Haircare voor meer informatie.

lanza verzorging en styling