L'ANZA styling & verzorging

“Herstel is de basis voor prachtig haar”

In het dagelijks leven raakt het haar beschadigd door gebruik van bijvoorbeeld chemische producten, door luchtverontreiniging, thermisch stylen maar ook door de zon. LANZA is het enige merk dat haarverzorgingsproducten biedt die het haar daadwerkelijk helen en genezen.

De producten vullen de ontbrekende proteïnen, vocht en mineralen aan om het beschadigde haar te herstellen en weer helemaal gezond te maken. Tijdens de wasmassage maken wij gebruik van de shampoos en conditioners van LANZA. Onze keuze is afhankelijk van de conditie van het haar en de hoofdhuid. Ook tijdens de behandeling zorgen de LANZA styling producten voor ondersteuning of juist voor de finishing touch bij jouw kapsel.

LANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch en in het wild groeiend zijn. Alle producten zijn sulfaat- en glutenvrij en zijn parabeen veilig (muv Trauma Treatment). Ze  bieden standaard een UV A, B en C bescherming. De producten zijn diervriendelijk ontwikkeld. Dát is Lanza!

In Pijnacker-Nootdorp zijn de producten exclusief verkrijgbaar bij De Kapper.

L'ANZA inspiratie door Creative Director Mari van de Ven.

L’ANZA collectie

LANZA styling verzorging product

L’ANZA healing styling

Duurzame aarde

LANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijd. Deze organische, niet-genetisch gemanipuleerde (GMO-vrije) planten bieden de grootste mogelijke zuiverheid en werkzaamheid, zoals alleen de natuur die kent.
Hun voordelen geven maximale schoonheid aan het haar. De planten worden geoogst door de lokale bevolking, die de bossen en hernieuwbare bronnen beschermen. LANZA is immers tegen ontbossing en pleit voor een duurzame relatie met de natuur. Dat betekent ook: hoe minder herbiciden, pesticiden en kunstmest, hoe gezonder onze planeet.

Tribal

In de door LANZA ontwikkelde tribal komende krachten van onze aarde in een visueel samenspel bij elkaar. Ieder onderdeel heeft een link naar de specifieke eigenschappen van de LANZA producten.

LANZA tribal betekenis

Samen sterk

De Kapper Pijnacker is een van een de ruim 300 in Nederland geselecteerde salons die op basis van vakmanschap de producten mag gebruiken en verkopen. Dat doen we inmiddels alweer 15 jaar in een optimale samenwerking.

10% korting

Bij aankoop boven €30.00 aan producten van Lanza (of in combinatie met producten van L’Oréal en/of Davines) krijg je altijd 10% korting op het aankoopbedrag.

Bezoek de website van Lanza Healing Haircare voor meer informatie.

L’ANZA prijslijst
L'ANZA Beaty is Responsibility