Bij De Kapper hebben we speciaal voor jou een aparte hoek ingericht. Daarin hangt een grote televisie waarop je leuke dvd’s kunt kijken als de kapper jouw haar knipt.

(LET OP: de kinderkniphoek met televisie is in verband met Covid-19 maatregelen die wij hebben moeten nemen, niet beschikbaar. De behandeling is tijdelijk op een reguliere behandelplaats.)

Een cool kapsel

Als je al helemaal weet wat je wilt dan moet je dat natuurlijk tegen de kapper zeggen als je in de stoel zit. Je kunt ook een foto op jouw telefoon (of die van mama of papa…) laten zien van jouw favoriete kapsel. Met de kapper ga je dan kijken of dat kapsel ook bij jou haar geknipt kan worden. Soms kan dat niet omdat je haar bijvoorbeeld nog te kort is. Maar, wij hebben ook iPads in de salon liggen waarop je een cool kapsel kunt uitzoeken.

Mooie meisjes

Bij De Kapper knippen we natuurlijk jouw haar maar we kunnen nog veel meer! Als je bijvoorbeeld een feestje hebt kunnen we een mooie vlecht bij jou maken. Of wat dacht je van mooie krullen?
Natuurlijk gebruiken we bij jou ook die mooie producten van L’anza om jou nog mooier te maken. Sommige producten maken jouw haar alsof je net van het strand komt. Met een haarlak maken we jouw kapsel steviger zodat het langer blijft zitten.

Stoere jongens

Net als bij papa knippen we jouw haar op een speciale manier. Wij noemen dat de American Crew stijl. Dat is echt voor stoere en sportieve mannen. Dus ook voor jou!

Bijna klaar

Als je bijna klaar bent gaan we nog kijken of we jouw kapsel nog cooler kunnen maken. Soms gaan we het föhnen met onze Donald Duck föhn, gebruiken we haarlak om jouw kapsel steviger te maken  of maken we het extra stoer en met gel of wax.

Lekker naar huis

Voordat je naar huis gaat, krijg je nog iets lekkers van De Kapper. En als je weer thuis bent moet je natuurlijk wel goed voor je haar blijven zorgen. Dat betekent dat je het natuurlijk goed moet wassen met goede shampoo. Maar je moet natuurlijk ook denken aan jouw styling dus je moet goed naar de kapster luisteren wat je het best voor product in jouw haar kunt gebruiken. Overleg natuurlijk wel even met mama of papa als je zo’n hip product wilt hebben.

Voor op jouw verlangslijstje

Heb je die coole borstels al gezien van Tangle Teezer, speciaal voor als je klitten in jouw lange haar hebt. Met deze borstel haal je de klitten eruit zonder dat het zeer doet. We hebben er een heleboel in de salon staan. Je kent ook vast wel de invisibobble. Dat zijn handige elastiekjes voor in je haar. Maar, je kunt natuurlijk ook jouw favoriete gel of was op jouw lijstje zetten.

Informatie voor papa, mama en/of begeleider

Jouw zoon en/of dochter is bij onze stylisten in goede handen. Een bezoek aan De Kapper kan helemaal geweldig of niet het favoriete moment van jouw zoon of dochter zijn. Wij weten hoe het werkt. Daarom hebben we in onze kinderhoek één zitplaats gereserveerd voor een ouder of begeleider. Kinderen tot en met 12 jaar die hun haar komen knippen vallen onder het kindertarief vanaf €18,-. Voor aanvullende behandelingen gelden andere tarieven. Je kunt een afspraak ook online maken.

De prijzen van onze behandelingen.

Kind bij de kapper