behandelingen kapper pijnacker

Welkom bij De Kapper

Ruimte, kleur en licht geven de salon een fris, open en vriendelijk karakter. Dat vinden wij belangrijk want jij bent onze gast!

Optimaal comfort

Wij hebben de kapsalon zo ingericht dat je jezelf voor, tijdens en na de behandeling comfortabel voelt. Met een klimaatcontrole zorgen wij hele jaar door voor een aangename temperatuur.  Als je voor of tijdens jouw behandeling even moet wachten dan kun je kiezen uit een gevarieerd aantal magazines. De laatste kleurcollecties en haartrends hebben wij op iPads voor je beschikbaar. Met gebruik van een real time 3D app bepalen we met elkaar de perfecte haarkleur. In de gehele salon is toegang tot free wifi.

Onze fairtrade koffie

Het kopje koffie, niet onbelangrijk. Wij hebben Redbeans fairtrade koffie voor je geselecteerd als onze vaste koffieleverancier. Kom je bij ons voor een kleurbehandeling dan hebben we een aparte ruimte in de salon gereserveerd waar je in luxe fauteuils de kleur laat inwerken. We bieden daar graag een kopje koffie, cappuccino of expresso aan. Er is ook een keuze uit diverse theesoorten.

Een afspraak

Wij werken op afspraak. Via onze website kun je online een afspraak maken maar dat kun je natuurlijk ook telefonisch of in de salon doen. Wil je een afspraak wijzigen of annuleren, laat dit ons dan bij voorkeur 24 uur voor de afspraak weten zodat wij er in onze planning rekening mee kunnen houden. Dit kan alleen telefonisch tijdens onze openingstijden.

Covid-19

Wij volgen te allen tijde de RIVM richtlijnen en het protocol voor onze branche.
Voor en achter de schermen hebben wij maatregelen genomen om jouw bezoek aan de kapsalon veilig te maken en comfortabel te houden.
Je leest meer in onze salon update en op onze ‘jouw bezoek aan De Kapper‘ pagina.

Openingstijden

Onze openingstijden hebben we zoveel als mogelijk aan jouw wensen aangepast. De kapsalon is daarom 6 dagen per week, inclusief 3 avonden geopend.

salon afspraak behandeling