behandelingen kapper pijnacker

Welkom bij De Kapper

Ruimte, kleur en licht geven de salon een fris, open en vriendelijk karakter. Dat vinden wij belangrijk want jij bent onze gast!

Optimaal comfort

Wij hebben de kapsalon zo ingericht dat je jezelf voor, tijdens en na de behandeling comfortabel voelt. Met een klimaatcontrole zorgen wij hele jaar door voor een aangename temperatuur.  Als je voor of tijdens jouw behandeling even moet wachten dan kun je kiezen uit een gevarieerd aantal magazines. De laatste kleurcollecties en haartrends hebben wij op iPads voor je beschikbaar. Met gebruik van een real time 3D app bepalen we met elkaar de perfecte haarkleur. In de gehele salon is toegang tot free wifi.

Onze fairtrade koffie

Het kopje koffie, niet onbelangrijk. Wij hebben Capriole voor je geselecteerd als onze vaste koffieleverancier. Kom je bij ons voor een kleurbehandeling dan hebben we een aparte ruimte in de salon gereserveerd waar je in luxe fauteuils de kleur laat inwerken. We bieden daar graag een kopje koffie, cappuccino of expresso aan. Er is ook een keuze uit diverse theesoorten.

Een afspraak

Wij werken op afspraak. Via onze website kun je online een afspraak maken maar dat kun je natuurlijk ook telefonisch of in de salon doen. Een kleurbehandeling maken wij alleen telefonisch met je zodat wij jouw specifieke wensen kunnen bespreken en de juiste tijd ervoor kunnen inplannen.

Wijzigen of annuleren

Wil je een afspraak wijzigen of annuleren dan kan dat online in jouw eigen De Kapper account (optie mijn afspraken) als je jouw afspraak ook online gemaakt hebt. Heb je dat niet dan kun je tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen om dit te regelen. Je helpt ons om de wijziging/annulering uiterlijk 24 uur voor de afspraak aan ons door te geven.

Bevestiging

Je krijgt te allen tijde een bevestiging van jouw afspraak per e-mail. Wij moeten dan uiteraard wel jouw (juiste) e-mail gegevens beschikbaar hebben en je moet ons toestemming gegeven hebben om de mail naar jou te versturen. Ontvang je geen bevestiging, check eerst even jouw spamfolder of bel ons dan om de afspraak te verifiëren.

Covid-19

Wij volgen te allen tijde de RIVM richtlijnen, de regelgeving vanuit de overheid en het protocol voor onze branche. Je leest meer in onze salon update.

Openingstijden

Onze openingstijden hebben we zoveel als mogelijk aan jouw wensen aangepast. De kapsalon is daarom 6 dagen per week, inclusief 2 avonden geopend.

salon afspraak behandeling