Dante couture extensions zijn een snelle en eenvoudige manier voor haarverlenging en om een prachtig volume te creëren. De couture extensions zijn gemaakt van minimaal 100 gram ‘human hair’ en kun je zelf binnen enkele minuten inzetten door middel van het handige “miracle wire” systeem.

Twee stappen

In slechts 2 stappen heb je het gewenste resultaat:
1. leg de couture extensions op je hoofd
2. trek de eigen haarlokken over de haarverlenging en breng het haar in model

Bij Dante couture extensions is geen weaving of clip nodig. Door het gewicht van het eigen haar bovenop de extensions blijft alles mooi op zijn plaats. Er zijn lengtes van 30 cm, 42 cm en 52 cm verkrijgbaar en meer dan 20 prachtige kleurselecties die perfect aansluiten op je eigen haarkleur. Omdat de extensions van “human hair” zijn gemaakt, kun je je haar inclusief de extensions gemakkelijk stylen met de föhn, krultang of stijltang.

Hoe werkt het?

In de salon bepalen we samen met jou de lengte en de kleur van de extensions en meten we lengte die nodig is voor het “Miracle Wire” systeem.  We bestellen de extensions vervolgens voor je en hebben ze dan binnen 7 werkdagen (indien op voorraad) in de salon. Uiteraard helpen we je de 1e keer bij het inzetten zodat je het de volgende keer gemakkelijk zelf kunt doen.

Prijzen

De extensions hebben een vaste prijs (2020):
30 cms / 100 gram haar – € 192.00
42 cms / 120 gram haar – € 240.00
51 cms / 120 gram haar – € 299.00

(excl spoed verzendkosten)

In Pijnacker-Nootdorp zijn de Dante couture extensions exclusief bij De Kapper te koop. Vraag naar de eigen ervaringen van en bekijk de resultaten bij onze hairstylist Gerlinde

Klik hier voor de website van Dante Couture Extensions.