Salon update – 26 juni 2021

Wij volgen te allen tijde de RIVM-richtlijnen, de wet- en regelgeving vanuit de overheid en ons branch protocol ‘Veilig naar de kapper in Coronatijd’.

Protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’

De inhoud van dit protocol is overeengekomen tussen branchevereniging ANKO en de werknemersvakbonden in de kappersbranche (FNV Mooi en CNV Vakmensen). De overheid heeft het protocol goedgekeurd.
Meer informatie over wat het protocol voor jou als onze klant betekent.

Mondkapje niet verplicht

Vanaf 26 juni is het dragen van een mondkapje niet verplicht wanneer je de salon bezoekt. Je mag natuurlijk te allen tijde een mondkapje dragen als je dat zelf wilt. 

1.5 meter

De salon blijft ingericht op de 1.5 meter regel van de overheid muv de afstand tussen jou en de stylist. 

Capaciteit

Om te voldoen aan het protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’ en de richtlijnen van het RIVM en regelgeving vanuit de overheid zijn wij genoodzaakt met een kleiner team te werken. De capaciteit is beperkt tot 8 stoelen in plaats van 11. Ons advies is om jouw afspraak ruim op tijd te maken op het door jou gewenste tijdstip. Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om de capaciteit zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Kun je niet komen of moet je jouw afspraak uitstellen, laat het ons dan vroegtijdig weten, liefst minimaal 24 uur vooraf.

Covid-19 toeslag?

Wij berekenen géén Covid-19 toeslag op onze gepubliceerde behandelprijzen.

Registratie

Wij zijn vanaf 29 september 2020 verplicht jouw gegevens tbv een eventueel bron- en contactonderzoek te registreren. Als klant van De Kapper zijn jouw gegevens conform de privacywetgeving bij ons bekend. Zijn jouw gegevens onlangs gewijzigd, help ons door alvast online jouw gegevens aan te passen. Je moet daarvoor een De Kapper account hebben/aanmaken.

Kinderkniphoek

Wij willen en moeten de ruimte in de salon zo efficiënt mogelijk benutten. Daarom is de kinderkniphoek met de televisie nog niet in gebruik . Wij knippen de kinderen uiteraard gewoon als altijd maar dan op een reguliere werkplek.

De salon is Corona proof

Wij hebben geïnvesteerd in een professionele uitwerking van het protocol voor kapsalons. Daarmee staan wij voor de veiligheid en het comfort in de salon voor ons team maar bovenal voor jou als onze gast. Als bezoeker krijg je zonder twijfel met de aanpassingen te maken die wij hebben moeten realiseren. Wij vragen hiervoor jouw begrip en medewerking. Alleen met deze maatregelen mogen wij de salon geopend houden.

Bezoek de pagina ‘Jouw bezoek aan De Kapper