Salon update – 24 februari

>>>>De salon is vanaf woensdag 3 maart vanaf 09.00 uur geopend<<<<
>>>>Wij zijn woensdag 24 februari vanaf 09.00 uur telefonisch bereikbaar <<<<

Nu er groen licht is van de overheid om weer aan het werk te gaan op 3 maart, is het een flinke logistieke uitdaging om de salon weer op te starten. We hebben ons hierop zo goed mogelijk voorbereid en volgen de informatie en regelgeving die wij vanuit de overheid en branchevereniging ANKO krijgen.

Net als na de 1e lockdown is het onmogelijk om alle uitgestelde afspraken op of direct na 3 maart weer in te halen. De capaciteit in de salon blijft beperkt tot 8 stoelen (in plaats van 11). De bestaande avondklok beperkt de mogelijkheden om langer open te blijven en ook de langere 2e lockdown sluiting maakt de lijst in te halen afspraken langer.

Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om een maximale capaciteit te creëren.

Ik heb een afspraak tot en met dinsdag 2 maart

Jouw afspraak vervalt. Plan een nieuwe afspraak in.
Dat kan online (muv een kleurafspraak) of telefonisch.

Ik heb een al geplande afspraak vanaf woensdag 3 maart

Jouw afspraak staat gaat door.
Je hoeft geen actie te nemen.
Ben je verhinderd, bel of mail ons minimaal 24 uur voor de afspraak.
Heb je gezondheidsklachten dan kom je uiteraard niet naar de salon.

Bereikbaarheid:

De salon is telefonisch bereikbaar op:

  • dinsdag 2 maart van 09.00 tot 12.00 uur. 
  • vanaf woensdag 3 maart op de reguliere openingstijden.

Wij houden rekening met grote drukte aan de telefoon en houden onze gesprekken daarom zo kort mogelijk. Desondanks kan het zijn dat wij minder goed bereikbaar zijn.

De salon is via e-mail bereikbaar via afspraken@dekapperpijnacker.nl

Je kunt 24/7 jouw afspraak online maken. Voor een kleurafspraak moet je ons even bellen ivm planning van jouw behandeling.

Capaciteit

Om te voldoen aan het protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’ en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt met een kleiner team te werken. Dat beperkt de stoelcapaciteit in de salon. Ons advies is om jouw afspraak ruim op tijd te maken op het door jou gewenste tijdstip.

Mondkapje verplicht

Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in de salon verplicht in overeenstemming met de voorschriften vanuit de overheid. Ben je jouw mondkapje vergeten dan kunt u er een in de salon aanschaffen.

Protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’

Wij volgen te allen tijde de RIVM richtlijnen, de regelgeving vanuit de overheid en het protocol Verantwoord naar de kapper in Coronatijd. De inhoud van dit protocol is overeengekomen tussen branchevereniging ANKO en de werknemersvakbonden in de kappersbranche (FNV Mooi en CNV Vakmensen). De overheid heeft het protocol goedgekeurd.
Meer informatie over wat het protocol voor jou als onze klant betekent.

Covid-19 toeslag?

Wij berekenen géén Covid-19 toeslag op onze gepubliceerde behandelprijzen.

Uitgroei kleurpakket

Ons uitgroei kleurpakket is verkrijgbaar in de salon. Moet je nog even wachten op jouw kleurafspraak, ben je verhinderd voor jouw kleurafspraak of moet je jouw afspraak uitstellen dan is dit pakket een prima tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat een pakket met jouw eigen kleurrecept voor je klaarstaat in de salon zodat je thuis zelf de uitgroei kunt bijwerken. Meer informatie.

Registratie

Wij zijn vanaf 29 september 2020 verplicht jouw gegevens tbv een eventueel bron- en contactonderzoek te registreren. Als klant van De Kapper zijn jouw gegevens conform de privacywetgeving bij ons bekend. Zijn jouw gegevens onlangs gewijzigd, help ons door alvast online jouw gegevens aan te passen. Je moet daarvoor een De Kapper account hebben/aanmaken.

Kinderkniphoek

Wij willen en moeten de ruimte in de salon zo efficiënt mogelijk benutten. Daarom is de kinderkniphoek met de televisie nog niet in gebruik . Wij knippen de kinderen uiteraard gewoon als altijd maar dan op een reguliere werkplek.

De salon is Corona proof

Wij hebben geïnvesteerd in een professionele uitwerking van het protocol voor kapsalons. Daarmee staan wij voor de veiligheid en het comfort in de salon voor ons team maar bovenal voor jou als onze gast. Als bezoeker krijg je zonder twijfel met de aanpassingen te maken die wij hebben moeten realiseren. Wij vragen hiervoor jouw begrip en medewerking. Alleen met deze maatregelen mogen wij de salon geopend houden.

Bezoek de pagina ‘Jouw bezoek aan De Kapper