‘A woman who cuts her hair is about to change her life’

– Coco Chanel

Haar is een bepalend onderdeel van jouw dagelijkse presentatie. Met haar kun je laten zien wie je bent en ook vooral wie je niet bent. Dat begrijpen wij! Ons doel is om je happy te maken. Met een mooi kapsel en gezond haar naar huis, naar het werk of naar een feest na een ontspannende behandeling in onze kapsalon.

Trends

‘Volg je eigen trend’ stellen wij. Er zijn er zoveel dat je toch vooral dat kapsel moet kiezen waarbij je jezelf het meest comfortabel voelt. Natuurlijk kun je jezelf ook door ons team laten inspireren. Wij gebruiken onze iPads voor real time 3D kleuradvies. Creëer je eigen trend samen met onze stylisten.

De Kapper kleurt jouw dag...

De Kapper is kleurspecialist. Voor onze haarkleuringen werken wij met L’Oréal Professionnel. Dat doen wij inmiddels al vele jaren waardoor onze stylisten tot de mooiste resultaten komen. Kleuren is een vak apart. Wij werken voor extra effecten veel met highlights, lowlights en babylights. Voor de behandeling bespreken we de opties met je en krijg je een open en eerlijk advies over de mogelijkheden van jouw haar. Of je nou kiest voor een balayage, een ombré, een vertrouwde kleur, een nieuwe kleurtrend of voor een complete metamorfose, je bent bij ons team in goede handen. Lees meer…

Verzorging & Styling

Onze behandelingen worden ondersteund door de verzorgings- en stylingproducten van L’anza Healing Haircare. Het L’anza healing assortiment sluit perfect aan op ons doel om jouw haar gezond te houden of gezond te maken. Met L’anza styling maken we jouw kapsel tot in perfectie af. Lees meer

Wasmassage

Jouw behandeling begin je natuurlijk met een drukpunten wasmassage die gebaseerd is op Oosterse technieken. De bloedsomloop in de hoofdhuid wordt hiermee gestimuleerd en juist die bloedsomloop is bijvoorbeeld goed voor gezond haar maar geeft vooral ontspanning.

Uiteraard gebruiken we de beste producten van L’anza Healing Haircare tijdens het wassen. We kijken naar de conditie van jouw haar en hoofdhuid en kiezen daarbij de juiste shampoo en/of conditioner.

Haarverlenging

Voor haarverlenging maken wij gebruik van Dante Couture Extensions. Bij Dante Couture Extensions is geen weaving of clip nodig. Door het gewicht van het eigen haar bovenop de extensions blijft alles mooi op zijn plaats. Er zijn lengtes van 30 cm, 42 cm en 52 cm verkrijgbaar en meer dan 20 prachtige kleurselecties die perfect aansluiten op je eigen haarkleur. Lees meer…

Jouw kleurafspraak

Een kleurafspraak maken wij graag telefonisch of in de salon. Zo kunnen we op basis van jouw wensen een zo goed mogelijke planning voor je maken. Online een kleurafspraak maken is (nog) niet mogelijk.

De prijzen van onze behandelingen.

Majirel GLOW