Salon update – 17 oktober 2020

Openingstijden

De openingstijden van de salon zijn op basis van de voorschriften vanuit de overheid (13/10/2020) vooralsnog ongewijzigd.

maandag 13.00 – 17.30 uur
dinsdag 09.00 – 17.30 uur
woensdag 09.00 – 20.00 uur
donderdag 09.00 – 20.00 uur
vrijdag 09.00 – 20.00 uur
zaterdag 08.00 – 16.00 uur 

Uitgroei kleurpakket

Ons uitgroei kleurpakket is weer verkrijgbaar in de salon. Ben je verhinderd voor jouw kleurafspraak en/of moet je jouw afspraak uitstellen dan is dit pakket een prima tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat een pakket met jouw eigen kleurrecept voor je klaarstaat in de salon zodat je thuis zelf de uitgroei kunt bijwerken. Meer informatie

Protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’

Wij volgen te allen tijde de RIVM richtlijnen, de regelgeving vanuit de overheid en het protocol Verantwoord naar de kapper in Coronatijd. De inhoud van dit protocol is overeengekomen tussen branchevereniging ANKO en de werknemersvakbonden in de kappersbranche (FNV Mooi en CNV Vakmensen). De overheid heeft het protocol goedgekeurd.
Meer informatie over wat het protocol voor jou als onze klant betekent. 

Capaciteit

Om te voldoen aan het protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’ en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt met een kleiner team te werken. Dat beperkt de stoelcapaciteit in de salon.

Mondkapje

De overheid geeft een dringend advies voor het dragen van een mondkapje in de salon. Ons team draagt te allen tijde een mondkapje. Wij stellen het op prijs als jij dat ook doet. Ben je jouw kapje vergeten dan kun je er een aanschaffen in de salon.

Registratie

Wij zijn vanaf 29 september 2020 verplicht jouw gegevens tbv een eventueel bron- en contactonderzoek te registreren. Als klant van De Kapper zijn jouw gegevens conform de privacywetgeving bij ons bekend. Zijn jouw gegevens onlangs gewijzigd, help ons door alvast online jouw gegevens aan te passen. Je moet daarvoor een De Kapper account hebben/aanmaken.

Covid-19 toeslag?

Wij berekenen géén Covid-19 toeslag op onze gepubliceerde behandelprijzen

Kinderkniphoek

Wij willen en moeten de ruimte in de salon zo efficiënt mogelijk benutten. Daarom is de kinderkniphoek met de televisie nog niet in gebruik . Wij knippen de kinderen uiteraard gewoon als altijd maar dan op een reguliere werkplek. 

De salon is Corona proof

Wij hebben geïnvesteerd in een professionele uitwerking van het protocol voor kapsalons. Daarmee staan wij voor de veiligheid en het comfort in de salon voor ons team maar bovenal voor jou als onze gast. Als bezoeker krijg je zonder twijfel met de aanpassingen te maken die wij hebben moeten realiseren. Wij vragen hiervoor jouw begrip en medewerking. Alleen met deze maatregelen mogen wij de salon geopend houden. 

Bezoek de pagina ‘Jouw bezoek aan De Kapper

Wijzigingen voorbehouden