Salon update – 1 augustus 2020

Protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’

Wij volgen te allen tijde de RIVM richtlijnen, de regelgeving vanuit de overheid en het protocol Verantwoord naar de kapper in Coronatijd. De inhoud van dit protocol is overeengekomen tussen branchevereniging ANKO en de werknemersvakbonden in de kappersbranche (FNV Mooi en CNV Vakmensen). De overheid heeft het protocol goedgekeurd.
Meer informatie over wat het protocol voor jou als onze klant betekent. 

Capaciteit

Om te voldoen aan het protocol ‘Verantwoord naar de kapper in Coronatijd’ en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt met een kleiner team te werken. Dat beperkt de stoelcapaciteit in de salon.

Kinderkniphoek

Wij willen en moeten de ruimte in de salon zo efficiënt mogelijk benutten. Daarom is de kinderkniphoek met de televisie nog niet in gebruik . Wij knippen de kinderen uiteraard gewoon als altijd maar dan op een reguliere werkplek. 

Mondkapje

Een mondkapje dragen in de salon is in overeenstemming met de voorschriften vanuit de overheid niet verplicht. Wil je er zelf een dragen tijdens jouw bezoek dan dragen wij er ook een voor jou.
Het is mogelijk een wegwerp mondkapje in de salon aan te schaffen voor €0,75 per stuk maar je mag ook een eigen mondkapje meenemen.

De salon is Corona proof

Wij hebben geïnvesteerd in een professionele uitwerking van het protocol voor kapsalons. Daarmee staan wij voor de veiligheid en het comfort in de salon voor ons team maar bovenal voor jou als onze gast. Als bezoeker krijg je zonder twijfel met de aanpassingen te maken die wij hebben moeten realiseren. Wij vragen hiervoor jouw begrip en medewerking. Alleen met deze maatregelen mogen wij de salon geopend houden. 

Bezoek de pagina ‘Jouw bezoek aan De Kapper

Wijzigingen voorbehouden