Werken bij De Kapper betekent werken in een professionele salon en een enthousiast, gedreven en collegiaal team. Wij streven 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) naar kwaliteit en service op een hoog niveau en naar perfectie voor het haar van onze klanten. Op de website (en op Facebook) vind je alle informatie over de salon en ons team.

Op deze pagina staan onze vacatures. Mocht er geen actuele vacature zijn of staat jouw vacature er niet bij, stuur dan toch altijd een open sollicitatie naar info@dekapperpijnacker.nl ter attentie van Rohalt Hegger. In overleg met jou houden we jouw gegevens dan in file voor een toekomstige vacature.

Jouw stage bij De Kapper Pijnacker? Wij zijn op zoek naar een 1ste jaars junior stylist (m/v) BOL/BBL.

De Kapper is een erkend leerbedrijf en zorgt voor een goede begeleiding tijdens jouw kappersopleiding. Onderdeel van de begeleiding zijn oa interne trainingsavonden die worden verzorgd door Melanie en Esmeralda.

Stuur je CV met jouw motivatie naar info@dekapperpijnacker.nl of bel voor meer informatie naar de salon en vraag naar Rohalt.

IMG_1563

Wij hebben een vacature voor een

  • parttime haarstylist allround m/v voor vrijdag en zaterdag.
  • fulltime haarstylist allround m/v

Heb je interesse in een van deze functies, stuur dan je CV naar info@dekapperpijnacker.nl met uiteraard jouw motivatie om ons team te komen versterken.
Voor meer informatie kun je tijdens onze openingstijden ook contact opnemen met Rohalt – 015-369 94 32.