Werken bij De Kapper betekent werken in een professionele salon en in een enthousiast, gedreven en collegiaal team. Wij streven 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) naar kwaliteit en service op een hoog niveau en naar perfectie voor het haar van onze klanten. Op de website (en op Facebook) vind je alle informatie over de salon en ons team.

Op deze pagina staan onze actuele vacatures. Mocht er geen vacature zijn of staat jouw vacature er niet bij, stuur dan toch altijd een open sollicitatie naar info@dekapperpijnacker.nl ter attentie van Rohalt Hegger. In overleg met jou houden we jouw gegevens dan in file voor een toekomstige vacature.

Vacature BOL/BBL

Wij zijn ter ondersteuning van ons team op zoek naar een junior stylist BOL/BBL 1e of 2e jaars.

Ben jij een gedreven en enthousiaste duizendpoot dan moet je ons zeker een bericht sturen.

Voor onze klanten streven wij naar een optimale De Kapper beleving gericht op kwaliteit, service en professionaliteit. De basis hiervoor is ons team. Onze startende en ervaren collega’s ontwikkelen wij met interne en externe trainingen. Dit doen wij samen met onze partners L’Oréal Professionnel, L’ANZA Healing Haircare en American Crew.

De Kapper Pijnacker is een grote salon met 17 (top)stylisten. Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf en hebben goede contacten met de diverse kappersopleidingen in de regio.

Je komt naast onze website ook meer over de salon te weten via onze social media kanalen Facebook en/of Instagram dekapperpijnacker.

Soort dienstverband: Deeltijd

leren bij De Kapper