L’Oréal Professionnel – kleuren

L’Oréal Professionnel en De Kapper Pijnacker werken al jarenlang samen om tot de mooiste haarkleuringen te komen. L’Oréal staat met de kwaliteit en keuze van kleurpalet  steeds op een zeer hoog niveau. Het staat voor producten met innovatieve technologieën en collecties die geïnspireerd zijn op de nieuwste trends. Technologische vernieuwing gaat hand in hand met professionele knowhow en garandeert een uniek resultaat.

Kleurspecialist
De Kapper is kleurspecialist. Kleuren is een vak apart en het vereist kennis en kunde om tot geweldige resultaten te komen. Voor de kleurbehandeling bepalen we met elkaar de gewenste kleuring. Een aantal factoren (als bijvoorbeeld teint van de huid maar ook de conditie van het haar) zijn van invloed op ons advies. Met vaktechnische mogelijkheden als high-, low en babylights zorgen wij voor bijzondere of specifieke kleureffecten. In de salon zijn Esmeralda, Denise, Melanie en Karin L’Oréal Star Colorist.

Smartbond System
Als een van de eerste salons in Nederland werkt De Kapper met het Smartbond System van L’Oréal Professionnel. Dit revolutionaire product versterkt het haar extra bij kleuring en ontkleuring waardoor de behandeling en het resultaat nog effectiever worden.

Maak via onze teampagina kennis met onze kleurspecialisten.

L’Oréal Professionnel – styling

Bij aankoop boven €30.00 aan producten van L’Oréal Professionnel (of in combinatie met producten van L’anza en/of American Crew) krijg je altijd 10% korting op het aankoopbedrag.

L'Oréal Professionnel partner van De Kapper